Roba còmoda de dona a Barcelona

Economia circular

El respecte pel medi ambient és un dels meus valors fonamentals i és per això que els teixits que utilitzem per a fer les peces provenen de restes d'estocs d'empreses tèxtils. Alhora procurem generar el mínim de residus aprofitant les nostres sobres de teixit per a fer petits complements.

El fet d'utilitzar aquests teixits fa que les col·leccions siguin limitades i permet tenir molta varietat en petites quantitats.

Des de la nostra marca de roba Oland estem especialitzats a oferir roba còmoda de dona.

Tenim la botiga-taller a Granollers, però a través d'aquesta plataforma arribem a tot arreu. No dubtis a donar un cop d'ull a les nostres peces.

L'agradable simplicitat

Dissenyo patrons molt simples, sempre partint de les formes geomètriques bàsiques. M'agrada la senzillesa en el tall, crec en el menys és més però el compenso amb el color, que pretenc que aporti riquesa i alegria a les peces.
Els teixits també són protagonistes. Han de ser flexibles, suaus, dolços, agradables i bonics. 
La comoditat és el meu objectiu i la bellesa l'ha d'acompanyar sempre.

En totes les meves creacions aposto sempre per un disseny de roba còmoda, ja que és el que permetrà que et sentis realment bé a l'hora de posar-te-la. Visita el nostre catàleg i descobreix tot el que et podem oferir.